Kontaktinformation

Emmas Makeup

Emma Gustafsson

Kungsgatan 8

66231 Åmål
Telefon: 0738-45 29 44
E-post: emma_gustafsson-@hotmail.com
Innehar F-skattebevis

Öppettider:
Mån - fre 10.00-18.00
Lörd - sön STÄNGT
Vissa avikelser i öppettiderna kan förekomma

Bokning sker lättast via sms eller kontaktformuläret här.

Villkor

Alla avbokningar eller ändringar sker 12 h innan bokad tid om vi inte har gjort upp något annat ihop.
Om du inte hör av dig dagen innan hinner jag därför inte sälja tiden till någon annan och förlorar då pengar på detta.
När du beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal och jag reserverar tiden till dig och litar då på att du dyker upp på utsatt tid. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer bokningsreglerna.

Om du ej kommer eller hör av dig 12 h innan utsatt tid debiteras du halva priset på vad din behandling skulle ha kostat.
Avbokningar sker via sms (ej sociala medier)

54

Varför är det viktigt att du stannar hemma & bokar om din behandlingstid om du är sjuk eller känner dig krasslig? Vi som är egna företagare blir väldigt drabbade om vi blir smittade, vi kan inte bara ringa och sjukskriva oss som när man är anställd. Vi måste flytta om alla kunder de dagarna vi blir hemma + att vi ska ”få in” de drabbade kunderna på nya tider i ett redan fullspäckat schema + att vi blir utan inkomst de dagarna vi är hemma. Därför vill jag att man känner efter en extra gång och avbokar sin tid vid sjukdom för allas skull. En bra riktlinje är att om du är hemma från jobbet/plugget pga sjukdom = stanna även hemma och vila ifrån din bokade behandling 💕

Kontakt/bokning